Viatge Munic 2019
Visita a Munic

Viatge Munic 2019

lunes, 28 de octubre de 2019 per Recanvis Penedès

Els passats 18, 19 i 20 d’octubre vam fer un viatge a Munic amb alguns dels nostres clients, on vam poder gaudir de la cultura, la gastronomia i l’arquitectura de la ciutat i de l’estat de Baviera.

El divendres al matí, després de traslladar-nos en autocar privat cap a la ciutat, vam fer una visita panoràmica per descobrir la història de la capital bavaresa, culminant la visita amb un dinar amb cuina especialitzada de plats típics de la regió i amb una bona cervesa alemanya.

Al finalitzar, vam visitar el concessionari BMW, emplaçat en un edifici d’estil futurista, on els assistents van poder disfrutar d’una exposició de vehicles de la marca.

Per concloure la primera jornada, vam gaudir d’un sopar en una taberna típica bavaresa.

El dissabte al matí ens vam desplaçar fins al castell de Neuschwanstein, castell que va servir d’inspiració a Walt Disney per recrear el castell de la Bella Dorment.

Ja de tornada a Munic, parada per dinar i visitar l’idíl·lic poble d’Oberammergau, conegut per les façanes bellament decorades.

Per finalitzar el dissabte, vam assaborir un deliciós braó cuinat a foc lent en forn de llenya en un dels millors restaurants de la ciutat.

El diumenge vam visitar el camp de concentració de Dachau, per poder ser testimonis d’un dels episodis més durs de l’Europa del segle passat.

Per finalitzar el cap de setmana, vam disfrutar d’un assortit de salsitxes alemanyes en un emblemàtic restaurant de Munic.

Vam gaudir de tres dies fantàstics on vam descobrir la capital bavaresa.

Gràcies a tots els assistents!