Visita museus Ferrari i Lamborghini
Visita a museus de Ferrari i Lamborghini

Visita museus Ferrari i Lamborghini

miércoles, 22 de mayo de 2019 per Recanvis Penedès

Els passats 15 i 16 de maig ens vam desplaçar amb alguns dels nostres clients a Itàlia per disfrutar dels museus de Ferrari i Lamborghini i descobrir la meravellosa ciutat de Bolonya.

El dimecres al matí ens vam traslladar en autocar privat cap a Maranello per gaudir d’una visita guiada pel museu Ferrari, on vam descobrir els detalls i la trajectòria de la marca, les particularitats i anècdotes del seu fundador, així com la sala dedicada als diferents campions de F1 de la marca.

Ja a la tarda, vam poder conèixer el centre històric de Bolonya, que s’ha mantingut intacte des de l’edat mitjana. Durant la visita vam poder descobrir, entre d’altres punts d’interès, la catedral de Sant Petroni, les torres medievals Asinelli i Garisenda, l’Archigginasio, la universitat, que és la més antiga del món, i la Piazza Maggiore. Finalment, vam acabar la jornada en un restaurant situat al mateix centre històric de la ciutat.

L’endemà ens vam dirigir a Santa Agata Bolognese per recrear-nos al museu Lamborghini amb els models més icònics de la firma, i també amb les històries al voltant de la seva creació com a fàbrica de superesportius.

Moltes gràcies a tots els assistents per la confiança!