Política de venda i devolucions

Si vols canviar o tornar un article comprat a https://recanvispenedes.com/, pots fer-ho en un termini màxim de 14 dies des de la data de lliurament.

Si vols fer un canvi d'un article per un altre de diferent, has de fer una nova comanda i tramitar la devolució de l'article no desitjat.

Tots els articles tornats han d'estar en el mateix estat en què es van rebre, en el seu embalatge original i amb el seu rebut o confirmació de compra. Els articles que no reuneixin aquestes condicions no es canviaran.

Has de sol·licitar la devolució de la comanda via correu electrònic a l'adreça penedes@recanvispenedes.com o per telèfon trucant al 938 901 811. Un cop hagis sol·licitat la devolució, hauràs de lliurar l'article que retornes a la delegació de Recanvis Penedès, S.L. on el vas adquirir.

Tingues en compte que, en el cas de les devolucions per correu postal o missatgeria, Recanvis Penedès SL no accepta els enviaments a ports deguts o contra reemborsament. El cost directe de les devolucions sempre l'ha d'assumir el client.

Un cop rebem la devolució i verifiquem que està en perfecte estat, procedirem a la devolució de l'import dels articles.